Välkommen till Allsvets Bygg & Smide AB

SMIDESVERKSTAD I STOCKHOLM

Välkommen till Allsvets Bygg & Smide AB – experten på smide med lång erfarenhet och stora kunskaper. Från vår smidesverkstad i Stockholm kan vi erbjuda det mesta inom smideskonstruktion både för privatpersoner och företag.

Vår grundidé är att vi är delaktiga i ditt projekt och anpassar vårt arbete efter dina behov. Inga projekt inom smide är för stora eller litet för oss.

Vill du veta mer om oss eller önskar en offert, kontakta oss redan idag så återkommer vi så snart som möjligt.


Smide av högsta kvalitet

Vi erbjuder smidesprodukter av hög kvalitet – räcken, trappor, balkar, skärmtak och mycket annat. I vår smidesverkstad kan vi även erbjuda inrednings- och servicesmide.


Vi erbjuder smidesprodukter av högsta kvalitet och tar oss även an de riktigt svåra uppdragen. Ett utvecklat kvalitetstänk, utomordentlig service och ett äkta intresse för våra kunders behov är grunden i verksamhet och vi lägger även stort fokus på både estetik, hållbarhet och miljötänk.

Tillsammans med dig kan vi lösa alla typer av smidesarbeten!


Smidesverkstad Stockholm med brett utbud

Här är några av de produkter vi kan erbjuda våra kunder från vår smidesverkstad i Stockholm:

 • Staket. Ett smidesstaket ger ett klassiskt och elegant intryck och höjer värdet på din bostad.
 • Trappor. En trappa i smide är ett klockrent val för dig som vill hitta en egen stil där hemma. Endast fantasin sätter gränserna för våra smidestrappor.
 • Räcken. Ett räcke i smide ger din balkong eller uteplats ett påkostat och gediget utseende.
 • Balkkonstruktioner. Starka stommar i tåligt smide.
 • Grindar. Vackert och klassiskt grindsmide ger ett bra första intryck till ditt hem. Snygg design och robust metall ger den rätta känslan.
 • Balkonger. Oavsett hur din balkong eller hus ser ut så kan vi framställa ett balkongräcke som passar dina behov. Vi anpassar höjd och utformning efter dina önskemål.
 • Trädgårdskonst. Gör din trädgård vackrare med konst i klassiskt smide. Endast fantasin sätter gränser.
 • Burar, grindar och galler för hundar. Med hjälp av vårt smide kan du vara säker på att din bästa vän är trygg. Stabila burar, grindar och galler i kvalitativt smide.
 • Båtbockar, båtvaggor, båtvagnar, båtslip. Hos oss hittar du allt du behöver när det är dags att ta upp båten. Din båt står stadigt på produkter från vår smidesverkstad.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda inom smide i Stockholm? Välkommen att kontakta oss så kan vi svara på dina frågor.


Produkter med breda användningsområden

Vi har en gedigen och varierad erfarenhet av byggnadssmide, inredningssmide och servicesmide i många former. Vi tillverkar och monterar smideskonstruktioner som kan användas i bygg-, service- eller inredningsprojekt. Med vår stora expertis inom smide och design ser vi till att du som kund får en kvalitativ slutprodukt som håller i generationer framåt.


Smide Stockholm – några fördelar

 • Det är ett hållbart material som tål alla väder och har låga underhållskostnader.
 • Med hjälp av smide går det att skapa sammansatta och mycket starka produkter.
 • Risken för sprickor och andra fel är litet då smide är fritt från porer.
 • Smide ger ett naturligt och vackert intryck och går att variera estetiskt på ett närmast obegränsat sätt.

Ett tätt samarbete med kunden

Vi tar självklart ansvar för att samtliga våra smidesprodukter och tjänster. Vi arbetar alltid nära kunden för att kunna leva upp till dina förväntningar. Men vi är givetvis också flexibla och kan ändra våra planer efter dina behov om det skulle behövas.

Vi bryr oss om miljön. Källsortering, hushållning med energi och råvaror samt transporter är några exempel på hur vi fokuserar på miljön

Byggnadssmide styrs av ett omfattande regelverk, där vi har alla de behörigheter som krävs.

Välkommen till Allsvets Bygg & Smide AB – vi står för kvalitativt smide i Stockholm.

ROT-avdrag

När du anlitar oss på Allsvets Bygg & Smide AB, glöm inte ROT-avdraget.